X
    Categories: DünyaGündem

Avustralya’daki Yangına Destek Amaçlı Bağış Yapanlara Çıplak Resim Yollayan Model 700 Bin Dolar Topladı!


Avustralya’da 4 ay kadar önce başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı.
ADVERTISEMENT

Yangında 24 kişi ve milyonlarca canlı yaşamını yitirdi, 8 milyon hektar orman yandı.

Avustralya şimdiye kadar gördüğü en büyük doğal felaketlerden biriyle mücadele ediyor. Ülkede birkaç farklı yerde devam eden yangınlarda yaklaşık olarak 8 milyon hektarlık ormanlık alanın yandığı belirtiliyor.

ADVERTISEMENT

Öte yandan Avustralya orman yangınları için destek kampanyaları da düzenleniyor. Avustralya hükümeti şu ana kadar yangın söndürme çalışmaları, insanların ve hayvanların tahliyeleri için yüz milyonlarca dolar harcadı.

ADVERTISEMENT

Kaylen Ward isimli bir Instagram modeli de kendi çapında bir bağış kampanyası başlattı.

Kaylen, Twitter hesabından Avustralya için herhangi bir yardım kuruluşuna 10 dolar bağış yapanlara çıplak bir fotoğrafını göndereceğini duyurdu ve olanlar oldu!

ADVERTISEMENT

Yaptığı açıklama şöyleydi:

“Bu listedeki Avustralya’daki yangın için kurulan bağış kurumlarından bir tanesine en az 10 dolar gönderen herkese çıplak fotoğrafımı yolluyorum. Bağışladığınız her 10 dolar, benim size DM yoluyla göndereceğim bir çıplak fotoğrafım. Yaptığınız bağışın fotoğrafını bana göndermek zorundasınız. Lütfen Retweet yapın. #AustraliaOnFire #AustraliaFires”

ADVERTISEMENT

20 yaşındaki Kaylen Ward duyurusunun ardından ilk 1 saatte, 20 binden fazla mesaj aldığını ve bunları yanıtlamak için zaman ayırdığını söyledi

ADVERTISEMENT

Model şimdiye dek 700 bin dolardan fazla para topladığını ve yardım için en kısa sürede Avustralya’ya gideceğini de belirtti

ADVERTISEMENT

Kaylen Ward kendisine mesaj atan bazı kişilerin çıplak fotoğrafına karşılık kendi çıplak fotoğrafını göndermeyi teklif ettiklerini söyledi. Öte yandan Ward; “Birisi bana 5 bin dolar gönderdi, bu yüzden 50 resim ve video gönderiyorum.” dedi.

ADVERTISEMENT

Ne diyelim, yüreğine sağlık Kaylen?? :))
Bu konu ile ilgili düşüncelerinizi yorumlarda yazmayı unutmayın! Yardım için her yol mübah mıdır??… Ne düşündüğünüzü öğrenmek için bekliyor olacağız… :)