X
    Categories: Komik

Bebeğinizin Şıklığına Şıklık Katacak Lavaş Battaniyeler Satışta


Bebekler her şekilde sevimlidirler ve lavaşlara sarıldıklarında sevimliliklerine bir nebze de tuhaflık ve komiklik katılabilir.

ADVERTISEMENT

Amazon, bebeklerini küçük bir lavaşa sarmak isteyen ebeveynler için muhteşem lavaş battaniyeler satmaya başladı. 

Battaniyeler 15$’dan satışa sunuldu. Komik görüntüsünün yanısıra gerçekten sıcak tutma ve yumuşak olma özellikleri de var. 

ADVERTISEMENT

Bebeğiniz bu sıcak battaniye altında keyif çatarken hafiften kızarmaya başlayan yanaklarını bekleyin! İşte tam da bu zamanlarda en şirin fotoğrafları yakalayabilirsiniz. 

Bebeğinizin bu görüntüsünün sizi ve çevrenizdekileri güldüreceği kesin! Ayı zamanda ondan bir ısırık almak bile isteyebilirsiniz!

ADVERTISEMENT

 

Lavaş battaniyeleri en iyi kalitede nefes alabilir kumaştan yapılmıştır, böylece bebekler içine sarılırken kendilerini rahatsız hissetmezler. Her türlü hava koşulunda bebekleri sıcak, rahat ve konforlu tutacağı da iddia ediliyor.

ADVERTISEMENT

Üreticiler bununla da yetinmeyip bir de lavaştan şapka yapmışlar. Bebeğiniz yeterince yenilesi bir kıvama gelmediyse, şapkasıyla birlikte istediğiniz kıvama gelecektir.

Ne dersiniz? Siz de bebeğinizi bir lavaşa dönüştürmeyi ister misiniz yoksa bu saçma bir para tuzağı mı? Ne düşündüğünüzü yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!
Bunu arkadaşlarınızla ve ailenizle Facebook’ta paylaşın, bakalım onlar bu lavaşlar ile ilgili neler diyecek? :)

 

ADVERTISEMENT