X
    Categories: Gündem

Can Yaman’ın Zıvanadan Çıkış Öyküsü ve Kadın Bir Hayranına “Arka Odaya Geçelim” Demesine Sosyal Medyadan Gelen Tepkiler


Can Yaman, son bir haftadır sürekli gündemde.

ADVERTISEMENT

Kadınlara ve meslektaşlarına yönelik ayarsız açıklamalarda bulunan oyuncu bu sefer de yabancı bir hayranına seks göndermesi yaptı ve sosyal medya bir defa daha Can Yaman’ın adıyla doldu taştı.

Hatta oyuncu arkadaşlarından bile tepkiler almaya başladı:

ADVERTISEMENT

 

 

Başrolünü Demet Özdemir ile paylaştığı “Erkenci kuş” dizisiyle şöhreti yakalayan Can Yaman, önce paylaştığı kaslı vücut fotoğraflarıyla, sonra avukatlık olan öğrenim geçmişiyle ve en son olarak da özellikle kadınlarla ilgili tutarsız ve ayarsız denebilecek yorumlarıyla dikkat çekiyor.point 450 |

ADVERTISEMENT

Meslektaşlarına da laf çarpmayı ihmal etmeyen Yaman, Kıvanç Tatlıtuğ’u küçümser şekilde açıklamalarda da bulundu:point 120 | 1

ADVERTISEMENT

 

Bu konu ile ilgili sorulan sorulara Kıvanç Tatlıtuğ’un cevabı ise her zamanki gibi kaliteli ve seviyeli oldu:

ADVERTISEMENT

 

Sonrasında oyuncuların libido sahibi olması gerektiğine dair talihsiz açıklamasıyla gündeme geldi:

“Demet biraz snop olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela ‘Hangimiz Sevmedik’ dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar, libidosu olmayanlar. Seyirciye ‘Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu’ diye sordurtamazsan o iş tutmaz.”

ADVERTISEMENT

Libido tartışmaları hala devam ederken şimdi de yeni bir görüntü gündemi meşgul ediyor. Can Yaman’ın yabancı bir hayranına yaptığı seks göndermesi:

ADVERTISEMENT

 

Bir kadın hayranı Yaman’a İspanyolca, “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin?” diye sordu.

ADVERTISEMENT

Yaman ise bu soruya eliyle arka tarafı göstererek “Arka odaya geçelim” şeklinde fütursuz bir cevap verdi. Çevirmen de bu şok edici cevap karşısında şaşırarak “Çevireyim mi?” diye sordu. Gülerek karşılık veren Yaman ise, çevirmene “Hayır” dedi.

ADVERTISEMENT

 

Sosyal medyadan bu konuyla ilgili gelen yorumlar da gecikmedi:

1.

 

2. 

 

3. 

 

4. 

 

 5.

 

6. 

 

7. 

 

8. 

 

9. 

 

10.