X
    Categories: Gündem

Haluk Levent’in Öncülüğündeki Yardım Kuruluşu Ahbap’ın Hayatlarına Dokunduğu Kişileri Görünce Göz Yaşlarınıza Engel Olamayacaksınız!


Mendilleri Hazırlayın! Haluk Levent’in öncülüğünde kurulan yardım kuruluşu Ahbap, Türkiye’nin dört bir yanına ulaşmaya devam ediyor ve elini uzattığı hayatlar hepimizi göz yaşlarına boğuyor…

ADVERTISEMENT

AHBAP (Anadolu Halk ve Barış Platformu); 1-2 yıllık bir serbest çalışma sürecinden sonra 31 Temmuz 2017 tarihinde Haluk Levent ve kurucu arkadaşları tarafından kurulan bir yardım kuruluşudur.

Derneğin sitesinde amacı şöyle açıklanıyor:

ADVERTISEMENT

“Ahbap Derneği, ihtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi olmak üzere her türlü yardımda bulunmak, toplumda yardımlaşma bilincinin güçlenmesini sağlamak, iyi insan ve iyi toplum inşasına hizmet etmek, yeni işbirliği modelleri ve projelerle çağdaş ve sürdürülebilir yardımlaşma ve dayanışma ağları oluşturmak, yerel kültürün korunarak günümüz teknolojik olanaklarıyla gelişmesine ve geleceğe taşınmasına katkı sağlamak amacı ile kurulmuştur.point 433 |

ADVERTISEMENT

point 7 | 1

Böyle kısa bir sürede o kadar çok insana yardımları dokundu ki, Türkiye’de hiçbir kurum belki bu kadar yardımı tek başına sağlayamamıştır. Kendilerine teşekkürü bir borç biliriz!

İşte Ahbap derneğinin hayatlarına dokunduğu o kişilerden bazıları ve hikayeleri:

ADVERTISEMENT

1.

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

8.

9.

10.

 

11.

12.

13.

 

14.

 

15.

 

16.

 

17.

 

18.

 

19.

 

20.