X
    Categories: Gündem

Netflix’in İkinci Türk Dizisi Atiye Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu


27 Aralık’ta yayınlanacak ikinci Netflix Türk dizisi olan Atiye’nin fragmanı yayınlandı.

ADVERTISEMENT

Fragman sosyal medyada büyük ilgi görürken, Netflix’in ilk Türk dizisi olan Muhafız’la bazı benzerlikler gösterdiği de dikkatlerden kaçmadı. Her iki dizide de gizemli bazı olaylar, mistik Türk lokasyonlarında ve tarihlerinde geçiyor. Her iki dizide de güçlü ana karakterler yer alıyor.

ADVERTISEMENT

Netflix, Türkiye’de yüzbinlerce kullanıcıya ulaştığından beri Türk dizilerine olan yatırımlarını da daha ciddi bir şekilde faaliyete geçirmeye başlamıştı. Muhafız dizisinin yakaladığı başarıdan sonra Atiye dizisiyle de dünya çapında birçok ülkede ses getirecek bir yapıma imza atacakları bir gerçek.

ADVERTISEMENT

Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsur’un yer aldığı dizide Metin Akdülger, Başak Köklükaya, Tim Seyfi ve Civan Canova gibi isimler de yer alıyor.

ADVERTISEMENT

Bu dizide, ressam olan Atiye’nin, Göbeklitepe’de yapılan bir keşif ile hayatının değişmesini izleyeceğiz. Dizi sadece Göbeklitepe’de değil, farklı birçok coğrafyalarda geçiyor. Şengül Boybaş’ın ‘Dünyanın Uyanışı’ kitabı temel alınarak ekrana uyarlanan dizinin yönetmenliğini Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık yapıyor.

ADVERTISEMENT

27 Aralık’ta izleyiciyle buluşacak olan dizinin ilk fragmanı da Netflix tarafından yayınlandı. Sosyal medyadaki paylaşım sayısına bakıldığında da dizinin şimdiden geniş bir hayran kitlesine sahip olması da gözlerden kaçmadı.

ADVERTISEMENT

Diziyle ilgili fikirleriniz nedir? Yorumlarda bize ne düşündüğünüzü söyleyin ve daha fazla içerik için bunu Facebook’ta paylaşmayı unutmayın!

ADVERTISEMENT