X
    Categories: Goygoy

Şeyma Subaşı’nın Tatil Masrafları, Arabistan Turu, Acun Ilıcalı’nın Eski Evliliği ve Daha Fazlasıyla İlgili Konuştu Sosyal Medya Sallandı


Her yaptığı ve dediğiyle olay olmayı başaran Şeyma Subaşı, bu sefer de tatil masrafları ve Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz ile ilgili konuştu ve yine sosyal medyanın diline düştü.

ADVERTISEMENT

 

Gazeteci Ali Eyüboğlu’nun YouTube’da yayınlanan programına konuk olan Şeyma: “Acun, Melisa’yla olan üç tatilimi karşılıyor, anlaşmamız var. Guido, beraber gittiğimiz tüm tatil masraflarını ödüyor, kuruş ödetmiyor” dedi. Diğer tatillerini de reklam ve davetler sayesinde ödediğini dile getirdi.

ADVERTISEMENT

 

Geçen hafta Suudi Arabistan’daki bir etkinliğe para karşılığı gidip reklam yapan ve tepki çeken Şeyma Subaşı, Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın sunduğu ‘Magazin Noteri’ programına katıldı. Programda, Arabistan’a övgüler yağdıran, çok iyi ağırlandıklarını söyleyen Subaşı, hakkında merak edilenleri cevapladı.

ADVERTISEMENT

 

Geçen hafta Suudi Arabistan’daki bir festivale para karşılığı gidip reklam yapan ve tepki toplayan Şeyma Subaşı, Arabistan’da çok iyi ağırlandıklarından, çok fazla hayranı olduğunu fark ettiğinden bahsetti ve festival ortamına övgüler yağdırdı. İlk kez alkolsüz bir festivale katıldığını ve çok eğlendiğini de ekledi. 

ADVERTISEMENT

 

Kendisine Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz’ın yuvasını yıkıp yıkmadığı da soruldu. Eyüboğlu’nun “Hakkında şöyle bir imaj var. “Şeyma çocuk yaptı, yuva yıktı, evlendi, Acun’dan serveti kaptı…”  Peki Şeyma ve Acun ilişkisi başladığında evlilik bitmiş miydi?” sorusuna da gayet kendinden emin bir cevap verdi:

ADVERTISEMENT

 

“Kimse kimsenin yuvasını yıkamaz arkadaşlar, geçin bunları.point 167 | Çok sağlam bir yuvaydı ya, kim kimin yuvasını yıkabiliyor? Hangi kadın ya da hangi erkek birilerinin yuvasını yıkabilir?” Eyüboğlu da bunun üstüne: “Senin yuvanı biri yıkabildi mi?” diye sordu.point 354 |

ADVERTISEMENT

Subaşı ise “Hayır, sıfır! Kimse yıkamaz.point 43 | Yuva sağlamsa başka birileri yüzünden o yuva yıkılmaz zaten.point 101 | Yıkılıyorsa başka bir şey vardır devam eden, evliliklerini sarsan” cevabını verdi.point 183 | point 183 | 1

ADVERTISEMENT

 

Subaşı’nın, Bebek’teki batan mekanıyla ilgili olarak, “Bir smoothie ile 5 saat oturuyorlar. 20 TL bir smoothie… Oturuyorlar bana bakıyorlar” ifadeleri sosyal medyada tepki topladı.

1.

 

2.

 

3.

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

ADVERTISEMENT

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

Şeyma Subaşı’nın bu açıklamaları ile ilgili ne düşündüğünüzü yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!