X
    Categories: Gündem

Türk Robin Hood Bu Sefer de İstek Üzerine Düğün Hediyesi Olarak Beşi Bir Yerde Gönderdi!


İstanbul’da daha çok ihtiyaç sahibi insanların yaşadığı semtlerinde gizemli bir şekilde paralar dağıtan ve halk arasında “Robin Hood” olarak anılmaya başlayan vatansever bu kez de Üsküdar’da adını duyurdu!

ADVERTISEMENT

Robin Hood’un Üsküdar’da dağıttığı zarflardan alan ve “Nişan düğün yapacağım. 3 milyar, 5 milyar da verse iyi olurdu…” diyen Vecihe Algül’ün yardımına yetişti!

ADVERTISEMENT

DHA’nın haberine göre; hayırsever vatandaş, Üsküdar Kuleli mahallesinde, düğün yapacağı için kendisinden yardım isteyen bir vatandaşa yardımını esirgemedi.

ADVERTISEMENT

Robin Hood, adı bilinmeyen siyah giyimli bir kadın aracılığıyla Algül’e 5 tane tam altının kırmızı kurdeleye takılı olduğu 5’i bir yerde kolye ile içinde bin dolar bulunan zarf ve çikolata gönderdi.

ADVERTISEMENT

Vecihe Algül, daha bir hafta kadar önce hayırsever vatandaşın Üsküdar‘da yaptığı yardımın ardından, civardaki mahalleliyle röportaj yapan muhabirlere “Gerçekten ihtiyacım vardı. Düğün yapacağım, nişan yapacağım. 3 milyar 5 milyar da verse iyi olurdu. Eşim felçli. Nişanımız olacak, düğün yapacağım. ” demişti.

ADVERTISEMENT

 

DHA’nın aldığı istihbaratlarla hazırladığı bu videoda hayırsever vatandaşın kozmetikçi bir iş insanı olabileceği konuşuluyor:

ADVERTISEMENT

Sizce bu gizemli vatandaş kim olabilir ya da neyin peşinde? Sizce bu dağıtılan paralar aklanma amaçlı mı dağıtılıyor yoksa gerçekten sadece iyi niyet mi?

Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı ve bu haberi Facebook sayfanızda paylaşmayı unutmayın!

ADVERTISEMENT