X
    Categories: Spor

VAR Kayıtlarının Açıklanması Yönündeki Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!


Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinin ardından Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi,  hakem kararlarıyla ilgili saat basın toplantısı düzenleyerek “VAR kayıtları açıklansın” diye bir istekte bulundu.

ADVERTISEMENT

Sonrasında ise o zehir zemberek açıklamaları yaptı: 

 

 

 

“Adaleti tüm takımlar için istiyoruz”

“Adaleti tüm takımlar için istiyoruz. Bu sebeple hakem adaleti istiyoruz. Beşiktaş’ın lehine dahi verilse yanlış kararları bizim kabul etmemiz söz konusu olamaz. Bedeli ne olursa olsun bu düşünceden ve söylemlerden vazgeçmeyeceğiz.”

ADVERTISEMENT

“Kamuoyu önünde konuşmadık, sustuk, uyarılarımızı ilgililere yaptık. Sonuç; haftalardır süren skandal kararların dün gece itibariyle rezalete dönüştüğü konusunda tüm kamuoyu, spor ve hakem yorumcuları hem fikirdir.”

ADVERTISEMENT

 

Hakemler bizi kesemez…”

Hakemler, futbolu yönetenler adil olmak zorundadır. Benim takımım, dün iyi performans göstermemiş olabilir, size ne! O bizim iç meselemiz. Hakem gelip bilet kesemez. Herkes işini yapacak. İyi olan şanslı olan kazanacak. Kaybeden de kendisini geliştirmeye uğraşacak.

ADVERTISEMENT

Dün akşamı hiçbir Beşiktaş’lı asla unutmayacak. Unutursak aynı rezaleti tekrar yaşayacağımızı biliyoruz! Asla unutmayacağız!

ADVERTISEMENT

 

“VAR protokolünün değişmesini istiyoruz”

“VAR protokolünün değişmesini istiyoruz. Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa hem yurt içinde hem yurt dışında çalışacağız. Teniste, voleybolda olduğu gibi teknik kadroya VAR’a müracaat imkanı tanınmalı.”

ADVERTISEMENT

“Şenol hocamın dediği gibi iyi niyet olmadıktan sonra varmış yokmuş fark etmiyor. VAR kayıtları açıklanmalı!”

“Neyi gizliyorsunuz? Futbol ailesinden gizleyecek neyiniz var? Açıklayın kayıtları! Biz de başkaları gibi elimizde kayıt var mı diyelim…”

ADVERTISEMENT

Ahmet Nur Çebi’nin tüm konuşmasını buradan izleyebilirsiniz:

Ahmet Nur Çebi’nin yaktığı ateş ise son sürat alevlenmeye devam ediyor! Sosyal medya VAR kayıtlarının açıklanması ile ilgili farklı fikirlerle dolu… İşte konu ile ilgili atılan ve en çok destek alan tweetlerden bazıları:

ADVERTISEMENT

 

1.

 

2.

 

3.

 

 

4.

 

5.

 

6.

 

 

7.

 

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

 

12.

 

 

13.

 

 

14.

15.

 

16.

 

17.

 

18.

 

19.

 

20.

 

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce VAR kayıtları açıklanmalı mı?? Bize ne düşündüğünüzü yorumlarda yazmayı ve bunu Facebook’ta paylaşmayı unutmayın!

ADVERTISEMENT