X
    Categories: Dünya

19 Yaşındaki Instagram Fenomeni Poposunun Gerçek Olduğunu İspatlaması İçin Doktora Başvurdu


19 yaşında poposuyla meşhur olan Instagram fenomeni, poposunun herhangi bir cerrahi işlem görmediğini ispatlayabilmek için doktora başvurdu.

ADVERTISEMENT

Influencer ve model olan Daisy Keech, kendisine gelen “sahte popo” yorumlarından öyle bıkmış ki, soluğu dünyaca ünlü estetik cerrahı olan Doktor Ghavami’de almış. Kendisinden poposunun %100 doğal olup olmadığını kontrol etmesini istemiş.

ADVERTISEMENT

Kendini doktor muayenesi sırasında görüntüleyen Daisy, doktorun poposunu kontrol ederken ki görüntülerini de Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımının altına da şöyle yazdı:  “@drghavami ile tarih yazıyoruz. Dünyaca ünlü uzman Doktor Ghavami, popomun GERÇEK ve ilk onaylı popo olmasını herkese ispat etmeme yardımcı olduğun için sana çok teşekkür ediyorum. #CertifiedRealBooty.”

ADVERTISEMENT

Doktorun videoda şunları söylediği duyuluyor: “Karşımda doğal, atletik ve genetik açıdan lütuf sahibi bir kadın var.”

ADVERTISEMENT

“Instagram’da birçok insan senden nefret ediyor ve poponun gerçek olmadığını söylüyor. Ben, bu popoyu gerçek olarak onaylıyorum.”

Doktor Daisy’nin poposunun neden doğal olduğuna inandığını anlatmaya başladı ve Daisy’nin genç olmasının ve hiç çocuk sahibi olmamasının önemli unsurlar olduğunu ekledi.

ADVERTISEMENT

“Poposu oldukça sert ve sıkı. Hacmi iyi. Herhangi bir noktasında deri değişikliği yok, bu da herhangi bir kimyasalın enjekte edilmediğini gösterir. Yağ transferi yapıldığına delil olacak minik iğne kalıntıları da bulunmuyor.”

ADVERTISEMENT

“19 yaşında, sıkı, çok sıkı bir derisi var ve basen egzersizleri de yapıyor. İyi besleniyor ve diyetine dikkat ediyor. Genellikle de kas üretimi yönünde çalışmalar yapıyor.”

ADVERTISEMENT

“Bunların hepsini göz önünde bulundurduğumuzda bu poponun gerçek olduğunu söyleyebiliriz. Ghavami-gerçekliği ile onaylanmıştır.”

Doktor aynı zamanda bu videoyu kendi Instagram sayfasında da paylaştı ve şunları yazdı: “Daisy bazı takipçilerinin poposunun gerçek olduğuna inanmadıklarını söyledi ve yaptığımız muayene sonrasında gerçek olduğuna karar verdik. Bu video da kanıtıdır.”

ADVERTISEMENT

 

Bu konu ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Yorumlarda bahsetmeyi ve daha fazla içerik için bunu Facebook’ta paylaşmayı unutmayın!

ADVERTISEMENT