X
    Categories: Dünya

2 Milyon Takipçili 17 Yaşındaki Genç Hile Yaptığı Fark Edilince Fort Nite’dan Ömür Boyu Yasaklandı!


 

ADVERTISEMENT

FaZe Jarvis olarak bilinen 17 yaşındaki YouTuber Jarvis Kaye, 2 milyon abonesinden özür diledi ve hile yaparken yakalandığı için aartık Fortnite oynamasının yasaklandığını olduğunu açıkladı.

Genç bu hileyi rekabetçi bir maç sırasında hile yapmadı, ancak yarışmacıların dikkatlice nişan almadan başkalarını vurmasına izin veren bir yazılım olan aimbots kullandığı videoları youtube hesabına yükledi.

ADVERTISEMENT

 

2,3 milyon abonesi olan 17 yaşındaki Jarvis: “Eylemlerim için sorumluluğu üstüme alacağım ve bunun neden başıma geldiğini tamamen anlıyorum, keşke daha önceden sonuçların ne kadar şiddetli olabileceğini bilseydim. O zaman asla bunu yapmayı düşünmezdim” dedi.

ADVERTISEMENT

Genç ekledi: ‘Beni hala destekleyenler, hepinizi seviyorum, bu bir son değil.’

Jarvis ayrıca eSpor ekibi FaZe Clan’ın bir üyesi. 2 milyon abonesine eylemlerinin onu buraya getireceğini ve ömür boyu yasak yiyeceğini bilmediğini anlattığı duygusal bir video yükledi.

ADVERTISEMENT

Oyun dünya çapında yüz milyonlarca izleyiciye sahiptir.

 

Genç videosunda şunları söyledi: Bu videoları hazırlarken tek düşündüğüm, bu videoların izlemeniz için ne kadar eğlenceli ve ilginç olacağıydı.

ADVERTISEMENT

Bu videolar yüzünden Fortnite tarafından ömür boyu yasaklanabileceğimi düşünmek aklıma bile gelmedi. Sadece ilk kez böyle bir şey yaptığımı ve elbette bunu asla rekabetçi bir oyun modunda yapmadığımı da açıklığa kavuşturmak istiyorum. ”

ADVERTISEMENT

 

 
Epic Games’e attığı bir tweet’te de şöyle diyor Jarvis: 

“Epic Games, ne kadar büyük bir hata yaptığımı biliyorum ve gerçekten çok üzgünüm. Epic, eylemlerim için sorumluluk almam gerektiğini biliyorum ve yoluma gelen herhangi bir cezayı kabul etmek için elimden geleni yapacağım.”

ADVERTISEMENT

“Kolay bir yol bulmaya çalışmıyorum ama sonsuza kadar yasaklanmak sadece – bir ömür boyu yasak – sadece, asla böyle bir şey düşünmezdim.”

Diğer pek çok oyuncu onu destekledi ve 17 yaşındaki çocuğa bir şans daha vermesi ve ömür boyu yasağını iptal etmesi için Fornite’a yalvardı.

ADVERTISEMENT

Sizce bu cezayı hak etmiş mi? Oyunların bu derece hayatlarımıza girmesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Her ne düşünüyorsanız yorumlarda yazmayı ve daha fazla ilginç içerik için bunu sayfanızda paylaşmayı unutmayın!

ADVERTISEMENT