X
    Categories: Dünya

Asla Aşkı Bulamayacağını Düşünen Sakallı Kadın Şimdi Evli ve Mutlu


Little Bear Schwarz (Küçük Ayı Schwarz), Seattle’da yaşayan, 36 yaşında, sakalları olduğu için asla aşkı bulamayacağını düşünen ama şimdi mutlu bir evliliğe sahip olan bir kadın.

ADVERTISEMENT

Little Bear ve kocası Tobias, bir sabah programına katılıp evlilikleri hakkında açık açık konuştular.

Birbirleriyle sevgili olmadan önce tanışan çift, Little Bear’ın Facebook’ta “Benimle çıkmak isteyen biri olur mu?” yazdığı bir durum yazısına Tobias’ın cevap vermesiyle çıkmaya başlıyorlar.

ADVERTISEMENT

Tobias, Little Bear’ın onu reddedebileceğini düşündüğünü ama tamamen beklemediği bir cevap aldığını ve ilişkilerinin böyle başladığını söylüyor.

 
Little Bear, 14 yaşından beri polikistik over sendromu denen rahatsızlıkla mücadele ediyor ve bu da fazla kıl uzamasına sebep oluyor.

Küçüklüğünden beri utandırıcı anlar yaşıyor ve uzun süre her zaman tıraş olmaya çalışmış.

ADVERTISEMENT

Ergenlik yıllarında ona yardımcı olabilecek kimse yokmuş ve kimse bu kılların neden ve nasıl uzadığını bulamamış.

Zorlu yılların ardından Seattle’a taşınmaya ve kendini olduğu gibi kabul etmeye karar vermiş.

ADVERTISEMENT

Hiçbir yöntem kolay olmasa da kendini kabul etmek durumu biraz daha dayanılır bir hale getirmiş. Bunun üstüne bir de katıldığı sakal yarışmasında da birinci olmuş. 

Erkeklerle ilişki kurmakta sıkıntı yaşamadığını söyleyen Little Bear, sıkıntının onu olduğu gibi kabul etmemelerinde ve onu sürekli terk etmelerinde olduğunu da ekliyor.

ADVERTISEMENT

Sayısız kalp kırıklığını atlattıktan sonra da Facebook’a ciddi düşünenlerin kendisine bir mesaj yollamasını istediği bir durum yazısı yazmış.

ADVERTISEMENT
Bu yazıyı gören Tobias, Little Bear’a aşık oluyor ve Little Bear’ın paylaşımına yorum yazarak her şeyi başlatıyor.point 122 |
Tobias, onun ne kadar samimi, gerçek ve sevgi dolu olduğunu söylerken, birlikte olmalarından çok mutlu olduğunu da ekliyor.point 234 |
ADVERTISEMENT

 
Yabancıların onlara destek olmak yerine köstek olduğunu ve geçmişte Little Bear’ın ölüm tehditleri bile aldığını söylüyorlar.point 133 |
Neyse ki en azından birbirlerini bulmuş ve birlikte bu kadar mutlular.point 195 |
point 195 | 1