X
    Categories: Dünya

Bir İşe Girip Çalışmayı Reddettikleri İçin Gezi Masraflarını Takipçilerinin Ödemesini İsteyen Instagram Ünlüsü Çift


Instagram’dan bir çift, Afrika maceralarını finanse etmek için hiç tanımadıkları insanlardan 10.

ADVERTISEMENT

000 doların üzerinde para istedikten sonra sözlü linç edildiler, çünkü iş bulmayı ve masraflarını kendileri ödemeyi reddediyorlar.

Almanya’da yaşayan Elena Engelhardt ve Catalin Onc, sürekli yaptıkları seyahatlerinden eksik kalmasınlar diye, evli çiftin masraflarını ödemesine yardımcı olmak adına iki işte çalışmak zorunda kalan Catalin’in annesine güveniyorlardı.


ADVERTISEMENT
Artık anne bu tempoya dayanamaz hale geldikten sonra, çift, hayranlarından planlarını gerçekleştirmelerine yardımcı olmaları için para bağışlamalarını istedikleri bir GoFundMe sayfası oluşturdular.
Genç çift, önümüzdeki ay Afrika’da iki kişilik bir bisikletle Afrika’yı gezmek için 10.000 dolardan fazla para toplamayı planlıyordu. Çift, “İş bulmanın bir seçenek olmadığını” söyledikten sonra insanlar bağış yapma konusunda şüpheler yaşamaya başladı.


ADVERTISEMENT

“Bazıları bize, herkes gibi iş bulmamızı ve yalvarmayı bırakmamızı söyleyecek. Ancak başkalarının hayatı üzerinde bizim gibi bir etkiye sahip olduğunuzda, iş bulmak bir seçenek değildir ”diye bir açıklama paylaştılar.

ADVERTISEMENT
“Modellik yapabilir ve hızlı para kazanabiliriz, ancak tüketiciliğin reklamını yapmak istemiyoruz. Bu noktada normal bir iş bize hasar verici olabilir.”

ADVERTISEMENT

MailOnline’a göre çift, yaşam tarzlarına devam etmek için bu sefer de erkeğin annesinin birikimlerine güvendiklerini de açıkladı.

 

“Şu anda annem bize destek sağlıyor, iki işte çalışıyor ve kendine kalan bir şey yok. Ondan para istemedik ama yardım edebildiği için seviniyor,” diyor Catalin.

ADVERTISEMENT
Çiftin savunması internette viral hale geldikten sonra, insanlar yardım etmek yerine hayatta kalmak için gerçekten çalışmak zorunda olan insanlardan para istedikleri için çifti ayıpladı.
Sayfalarında yazılan yorumlardan biri şöyle: “Sayfanızın sadece sizin resimlerinizle dolu olduğunu görüyorum ve kafam karıştı.point 301 |
ADVERTISEMENT

Bu şekilde insanlara nasıl ilham veriyosunuz? Annen için çok üzgünüm.point 67 | Onun için bir GoFundMe kurabileceğimizi söyleyebilirim, ama bu parayı ondan da çalacaksınız gibi hissediyorum.point 171 |

point 174 |

“Her ikiniz de ailenizi kullandığınız için size yazıklar olsun! Bu yaşam tarzını istiyorsanız, bunun için çalışacaksınız.point 398 |

ADVERTISEMENT

Annen gerekenden daha fazlasını yapmış bile, kendinizi o kadar da önemli zannetmeyin.point 79 | ”diye ekledi başka biri.point 103 | point 103 | 1

Fotoğraflar çiftin Instagram hesabından alınmıştır, merak edenler için: @another_beautiful_day_official 

ADVERTISEMENT

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu tip bir bağış sizce doğru mu yanlış mı? Düşüncelerinizi yorumlarda yazmayı ve bu içeriği paylaşmayı unutmayın!