X
    Categories: DünyaHayvanlar

Gerçek Aslanlardan Santimetreler Uzaklığında Uyumaya Olanak Sağlayan Otel


Bir otel, konuklarına dinlenebilecekleri, yıkanabilecekleri ve hatta tesis çevresinde dolanan gerçek aslanlardan sadece birkaç adım uzakta uyuyayabilecekleri bir ortam sunuyor.

ADVERTISEMENT

Çoğu insan tatilde sakin bir ortamda bulunmayı tercih ederken, şimdi gözüpek insanlar, İngiltere’deki Port Lympne Hotel ve Reserve’deki gerçek aslanlardan sadece bir kaç santim uzakta gözlerini kapatma lüksüne sahip.

ADVERTISEMENT
Ancak, aslanlarla çevrili rezervde uyumak, gecelik 2.200$’lık ağır bir faturayla birlikte geliyor.

Otelin tanıtımında otelden şöyle bahsediliyor: “Lion Lodge, Kent’teki Port Lympne Hotel & Reserve’de en yeni lüks konaklama birimidir. Bu tamamen sürükleyici deneyim, konuklara aslanlarla uyuma şansı veriyor!”

ADVERTISEMENT

 

“Kikuyu ve Cibana adlı bu özel kır kulübeleri, konuklarına kendilerini Adras, Oudrika ve üç sevimli yavrularının hayatlarına dahil olma fırsatı sunuyor: Kendileri orada yaşayan aslan ailesinin üyeleri.point 297 |
ADVERTISEMENT

Konuklarına “tamamen sürükleyici” bir deneyim sunmak için, otel ayrıca bir kurt kulübesi, bir ayı kulübesi, bir zürafa kulübesi ve bir kaplan kulübesi de yaptı.point 156 |
point 156 |
“Dünya çapında kendi türünün ilki olan Lion Lodges, aslanın doğal ve geniş yaşam alanı içinde yer alan ahşapla çevrili, Manhattan loft tarzı binalardır.point 404 |
ADVERTISEMENT


point 0 | 1

Hem ana yatak odasında hem de açık plan yaşam alanında pencerelere sahip olan konuklar, muhteşem aslanlardan sadece bir adım uzakta olacaklar.” diye devam ediyor otelin açıklama kısmı.

ADVERTISEMENT

“Her iki kulübede de, büyük pencereler aslanlarımıza bakar, böylece bu etkileyici büyük kedilerin bıyıklarının dibinde uyuyabilirsiniz. Fransız kapılar, ana yatak odalarından özel balkonlara açılır ve bölgenin nefes kesici manzaralarını sunar.”

ADVERTISEMENT
Herkes aslanlarla çevrili bir yerde uyumanın iyi bir fikir olduğunu kabul etmese de, mekan eşsiz bir deneyim yaşamak isteyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Peki siz böyle bir ortamda konaklamayı ister miydiniz? Yorumlarda bize ne düşündüğünüzü söyleyin ve daha fazla içerik için bunu Facebook’ta paylaşmayı unutmayın!

ADVERTISEMENT