X
    Categories: Dünya

Kendisine Fotoğrafını Yollayan Karısına Boşanma Davası Açan Denizci


 

ADVERTISEMENT

Eğer siz de eşinizden böyle bir fotoğraf alsaydınız, siz de bu denizcinin yaptığı gibi eşinize en acilinden bir boşanma davası açardınız. 

Eşinin gönderdiği fotoğraftaki tuhaflığı görür görmez eşine boşanma davası açan adam, bu fotoğraf internette paylaşıldıktan sonra bile çoğu insanın fark edemediği şeyi fark etmişti. Zaten fotoğraftaki tuhaflığı fark ettikten sonra onu görmemeniz mümkün değil.

ADVERTISEMENT

 

Bir arkadaşını eşini kontrol etmesi, herhangi bir ihtiyacı var mı öğrenmesi için kendi evine yollayan denizci, ondan bir de eşinin fotoğrafını çekmesini istemişti. Eşini çok özlediği için onu bir an önce görmek istiyordu ve yeni çekilmiş bir fotoğrafının olması en azından özlemini biraz dindirecekti.

ADVERTISEMENT

Acı gerçekle karşılaşmasının ardından keşke o fotoğrafı hiç istemeseydim diyecek duruma geldi.

 

ADVERTISEMENT

Bu denizcinin fotoğrafta neye takıldığını ve eşine boşanma davası açacak duruma geldiğini merak etmeniz normal. Denizcinin fark ettiği, yatağın altından uzanan siyahi bir adamın elinden başka bir şey değildi. 

ADVERTISEMENT

Fotoğrafa baktığınızda bu adamın, denizci kocanın arkadaşının gelmesiyle paniklediğini ve acilen yatağın altına saklandığını göreceksiniz.

Fotoğrafın internette yayılmasının ardından evliliğin kutsallığının bu tip insanlar yüzünden bozulduğuna dair hararetli tartışmalar başladı.point 287 |

ADVERTISEMENT

Hayatını riske atarak ülkeyi korumak adına denizaşırı yerlerde görev yapan bir erkeğin eşinin de bazı fedakarlıklar yaparak eşine sadık kalması ve aynı özveriyi göstermesi gerektiği yönünde savunulan fikirler şu an için en çok destek gören fikirlerin başında geliyor.point 257 |

ADVERTISEMENT

point 0 | 1

Bu konuda fikirleriniz nedir? Yorumlarda bize ne düşündüğünüzü söyleyin ve daha fazla içerik için bunu Facebook’ta paylaşmayı unutmayın!

ADVERTISEMENT