X
    Categories: Dünya

Sevgilisinin Önceden Erkek Olduğunu Öğrenen Vahşi Doktor Sevgilisini Boğdu, Parçaladı, Pişirdi!


Bir adam, sevgilisinin daha önceden bir erkek olduğunu öğrendi ve tamamen kontrolden çıktı.

ADVERTISEMENT

Bir gece dışarıda eğlendikten sonra birlikte kadının evine giden çiftlerden 27 yaşındaki Rus doktor Mikhail Tikhonov, sevgilisi olan kadının bir transseksüel olduğunu öğrendikten sonra çılgına döndü.

ADVERTISEMENT

 

Aktarılan bilgiye göre, cinsel ilişkiye girdikleri anda Mikhail 25 yaşındaki Nina Surgutskaya’nın cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdiğini fark etti. 

Doktor, Nina’nın daha önce bir erkek olduğunu fark ettikten sonra, kadını boğdu ve cesedini saklamaya çalıştı. Cesedi gizlemek için iyi bir yer bulamayan Mikhail, kurbanı önce parçaladı ve parçaladığı kısımları fırında pişirmeye başladı, kalan parçaların bir kısmını ise tuvalete döktü.

ADVERTISEMENT

 

27 yaşındaki adam, Nina’nın annesinin kızının telefonlarına yanıt vermeyi bıraktığını polise bildirmesinden sonra gözaltına alındı.

ADVERTISEMENT

Polisin yazdığı rapor şöyleydi: “Nina adamı dairesine davet etti. Alkol içmeye devam ettiler ve cinsel ilişkiye başladılar. Bu esnada adam partnerinin önceden bir erkek olduğunu fark etti ”

ADVERTISEMENT

“Kadın cinsel ilişkiye devam etmeye çalışınca, adam onu boynundan tuttu ve boğmaya başladı. Hiçbir yaşam belirtisi alamadığında da bıraktı ” diye ekledi bir kaynak.

Mikhail, 25 yaşındaki kadının cansız bedenini parçaladıktan sonra, vücut parçalarını “fazla sıvıyı buharlaştırmak” adına fırına koydu. Daha sonra kalıntıların geri kalanını tuvalete döktü ve kuru parçaları da bir bavulun içine koydu ve kendi evine getirdi.

ADVERTISEMENT

Bunun ardından, doktor tüm vücut parçalarından kurtulamadan önce, polis kapısını çaldı ve onu suç üstü yakaladı. 

ADVERTISEMENT

Mikhail’in mahkemesi devam ediyor ve cinayetle cesedi yok etmeye çalışıp parçalamak suçlarından dolayı 20 yıl hapisle karşı karşıya.      

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bize yorumlarda yazmayı unutmayın!

ADVERTISEMENT