X
    Categories: Hayvanlar

8 Muhabbet Kuşu ve 1 Hamster ile Dost Olan Golden Retriever


“Onların arkadaş olabileceği aklımın ucundan geçmezdi…” gibi söylemleri mutlaka duymuşsunuzdur.
ADVERTISEMENT

Bu tip bir düşünce kötü ilk izlenimler ya da farklı ilgi alanları olan kişiler için geçerlidir.

Bazen de birbirine tam zıt olan kişilerin arkadaş olduklarını görürüz. Hatta sadece arkadaş değil, çok yakın dostlar, ömürlük kankalar bile olabilirler!

Tabii ki bu insanları din, dil, ırk gibi farklılıklara rağmen ortada birleştiren bir sebep olmak zorunda. Bu da hayatın güzelliklerinden biridir işte. Geçmişleri ya da kim oldukları fark etmeksizin birbirleri arasında bağ kurmaktan çekinmeyen bir tür olabiliyoruz. 

ADVERTISEMENT

Gerçekleşmesi imkansız gibi görünen arkadaşlıklar bile insanları şaşırtırken, bunun hayvanlar ve farklı hayvan türleri arasında gerçekleşmesi daha da şaşırtıcı oluyor.

Bu tip dostluklar gerçekleşebilir ve gerçekleşiyor da ama bu dostlukların dünya çapında ilgi görmesi çok da sıradan bir durum değil.

ADVERTISEMENT
Burada bahsettiğimiz de iki tür arasında değil, tam üç tür arasında gerçekleşen bir dostluk.point 89 |
Golden retriever cinsi olan köpek Bob, sekiz muhabbet kuşu ve 1 hamster’dan oluşan bu enteresan çetenin sabırlı ve mütevazı lideri.point 215 |
ADVERTISEMENT

Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde yaşayan bu sevimli dostların Instagram’da 327,000 takipçileri, Facebook sayfalarında 2,000 beğenileri var.point 142 |

point 142 |

Bob, bu çetenin var olmasındaki temel taş.point 281 |

ADVERTISEMENT

Eğer dingin, sevecen ve uyumlu bir karaktere sahip olmasaydı, cüsse olarak minik dostlarına göre çok büyük olduğu için onları tek bir hamlede yiyip yutması çok da zor olmazdı.point 162 | point 162 | 1

Bu durum çok önemli çünkü hayvanlar genelde içgüdüleri doğrultusunda hareket ederler. Ama belli bir zeka seviyesinin üstünde olan hayvanlar, özellikle köpekler, insanı şaşkınlığa düşürecek derecede insansı hareketler sergileyebilirler.

ADVERTISEMENT

Kesin olan bir şey var ki, Bob’un sahibi kuşları yaa da hamster’ı için endişelenmesine gerek yok çünkü Bob minik dostlarına bayılıyor ve onlarla vakit geçirmekten çok hoşlanıyor. 

Bu konu ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Yorumlarda bahsetmeyi ve daha fazla içerik için bunu Facebook’ta paylaşmayı unutmayın!

ADVERTISEMENT