X
    Categories: Hayvanlar

Motosiklet Aşığı Köpek Roket Sahibiyle Gezmelere Doyamıyor!


Bugüne kadar çok motosiklet aşığı görmüşsünüzdür ama 3 yaşındaki Shiba Inu cinsi köpek Roket, şimdiye kadar gördüğünüz tüm motorculardan çok daha şirin! Motosikletle yapılan uzun yolculuklara bayılan Roket, sahibine de sahip olabileceği en iyi yol arkadaşı oluyor.

ADVERTISEMENT

Roket adını, Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy) filmindeki karakterden alıyor. Roket’in sahibi Chance McBride, Roket’i daha 5 aylıkken motora binmek üzere eğitmeye başladığını söylüyor.

Gezintilerde nasıl keyif aldığını kendi gözlerinizle görün:

ADVERTISEMENT

Video kaynağı: Rumble

Arizona Phoenix’te yaşayan Chance, Roket’i sahiplendiğinde hayatında zor bir dönemden geçiyormuş.point 200 |
 
Bir kafa travması geçirmiş ve tüm ailesi ve arkadaşlarından uzaklaşmış.point 273 |
ADVERTISEMENT

Motosiklet sevdalısı olan Chance, zamanının büyük çoğunluğunu tek başına gezmelere çıkarak geçirirmiş.point 106 |

 
Artık yanında Roket olduğu için bu olaydan daha da keyif alır olmuş.point 171 | İhtiyacı olduğunda ona duygusal desteği sağlayan tek canlı Roket olmuş.point 240 |
ADVERTISEMENT

 
“Roket 5 aylıkken onu eğitmeye başladım,” diyor Chance.point 66 | “Benzin tankının üstüne bir havlu koydum ve belime bağladığım tasmayı da Roket’e sabitledim.point 167 |

 point 180 | 1

ADVERTISEMENT

“Mahallede kısa gezmeler yapardık. Birkaç hafta boyunca bunu her hafta sonu yaptık ve sonrasında Roket bu gezmelere bayılır oldu. Ardından ona bir Kuryakyn Pet Palace aldım.”

“Motosikletle gezen köpekler için mükemmel bir taşıma aparatı.”

ADVERTISEMENT

“Geçirdiğim travmadan sonra 3 yıldır insanlarla aram iyi değil, bu yüzden kendi kendime sürüşlere çıktığım çok olurdu. Eşimle Colorado’dan Arizona’ya taşındık ve tüm ailem ve arkadaşlarım ben bu travma ile uğraşırken benden uzaktalardı.”

ADVERTISEMENT

“Roket’i sahiplenmek, ihtiyacım olan desteği sağladı ve travma sonrası sorunlarımla ilgili bana çok yardımcı oldu.”

“Onunla vakit geçirmeye bayılıyorum. Nereye gitsek birlikteyiz. Benzin istasyonlarında, mağazalarda, kırmızı ışıkta beklediğimiz anlarda bile Roket’in insanlarla aramda inanılmaz bir bağ kurduğunu görüyorum. Benimle birlikte olması ve her ne kadar kötü bir gün geçirirsem geçireyim beni güldürebilmesine minnettarım.”

ADVERTISEMENT

“Geçen yaz birlikte 2 haftalığına buralardan uzaklaştık ve toplam 4185 km. yol gittik. Artık onun için bir K9 taşıma aparatım var ve daha nice yolculuğa hazırız!”

ADVERTISEMENT